Intervaltraining onder begeleiding in een kleine groep?

De Sprint 8 GX groepstraining combineert het cardio-intervalprogramma met flexibiliteits- en krachttraining. De work-out vindt gemakkelijk plaats op de cardiovloer en er zijn, naast Sprint 8, enkel fitnessmatjes en losse gewichten nodig. Je kiest je eigen gewicht, zodat je altijd op niveau traint.

Met Sprint 8 GX train je:
– Conditie middels intervaltraining op cardio-apparaten;
– Krachtoefeningen met losse gewichten;
– Flexibiliteitsoefeningen op een fitnessmat.

Snel en effectief op een leuke manier je conditie verbeteren? Sprint 8GX helpt  je jouw doelen te bereiken met een combinatie van persoonlijke aandacht en uitdagende, progressieve trainingen in groepsverband.

Vanaf 12 december te volgen op onze nieuwe locatie ’t Scheldedok, Borgvlietsedreef 151

Gratis kennismaking en introductie