Samenwerkingspartners

EGYM

EGYM is leider in de ontwikkeling van de nieuwste fitnesstechnologie. EGYM biedt preventief én curatief ondersteuning doordat alle trainingsprogramma’s automatisch worden aangemaakt en vastgelegd op alle toestellen, op basis van (kracht)testen en doelstellingen van jouw leden. De trainingen zijn makkelijk, effectief, motiverend en worden regelmatig automatisch aangepast. Een groot voordeel van deze elektronische ondersteuning is dat je meerdere mensen tegelijk begeleiding kunt bieden. Daarnaast hebben zowel trainers als leden middels de EGYM-apps direct inzage in de gemaakte vorderingen. Dit stimuleert de trainingsmotivatie en is essentieel voor een goede begeleiding van jouw leden

Ga naar website

Matrix

Wij zijn Matrix Fitness. Dankzij een hardwerkend en enthousiast team én het vertrouwen van onze klanten, zijn we wereldwijd inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere spelers in de fitnessindustrie. Onze toestellen staan onder andere bij fitnesscentra, fysiotherapiepraktijken, onderwijsinstellingen, hotels en topsportaccomodaties.

Ga naar website

Reasupport

Om snel weer aan de slag te gaan of uitval te voorkomen, is het belangrijk om je fysieke belastbaarheid te trainen zodat je lichaam optimaal getraind is voor de bewegingen en werkhoudingen die bij je werk horen. Wij zijn expert fysieke belasting.

Ga naar website

F!tfabriek

De Fitfabriek leidt je naar al het sportieve aanbod in de Gemeente Bergen op Zoom. Op deze site kunt u zien wat wij zoal doen, maar ook wie wij zijn en met wie we samen werken.

Ga naar website

MC de Grebbe

Medisch Centrum de Grebbe is een gezondheidscentrum waarin de patiënt centraal staat en waarin meerdere zorgverleners samenwerken rondom en samen met de patiënt.

Ga naar website

BAS

BAS richt zich op de actieve senior vanaf 50 jaar en stelt ontmoeten en belangenbehartiging centraal. BAS is een vereniging van ca.1700 actieve senioren in Bergen op Zoom en omstreken.

Ga naar website