Loading...

‘Fit worden – Fit blijven’

Binnen het ‘Fit worden – Fit blijven’ programma staan gezond bewegen, opbouw van kracht en conditie centraal. Je kunt bij ons kiezen uit 3 programma’s!

De Egym-Cirkel

De egym-Cirkel vormt de basis voor dit beweegprogramma. Hoe fijn is het dat het trainingsschema automatisch met je mee groeit. De acht apparaten in de eGym-Cirkel worden met jouw persoonlijke chip in het armbandje ingesteld op jouw lichaam. Zo hoef je niet meer te onthouden hoe hoog je stoel stond of op welk gewicht je ook alweer aan het trainen was. Dit doet de egym voor jou! Tijdens de uitvoering volg je de instructie op het scherm. Daarbij meet het apparaat telkens hoe groot jouw kracht is en train je dus altijd met de goede hoeveelheid gewichten. Het is wetenschappelijk bewezen dat je met sprongen vooruitgaat. En je bent in een halfuurtje klaar met je krachttraining. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke oefeningen onder begeleiding van de beweegcoach, even een gesprek hoe het met je gaat of om naast de kracht ook de conditie te verbeteren. Denk je dat dit programma iets voor jou is?

MX 4

Op zoek naar fun én resultaat? Ontdek de vernieuwende, motiverende workout met MX4 Small Group Training. Dit exclusieve trainingsprogramma combineert de beste training tools met oneindig veel workouts om je conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht te verbeteren op de manier die bij jou past.
Met MX4 kun je:
– Functionele kracht opbouwen door te trainen met lichaamsgewicht die dagelijkse activiteiten weerspiegelen;
– Vet verbranden en spiermassa opbouwen met een hoge intensiteit intervaltrainingen die een natuurlijk menselijk groeihormoon activeert;
– Cardio en daarmee je gezondheid verbeteren met full-body workouts.
– Je conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht verbeteren met unieke trainingen voor je bovenlichaam.
Wat je doel ook is, MX4 helpt je dit te bereiken met een combinatie van persoonlijke aandacht en uitdagende, progressieve trainingen in groepsverband.

SPRINT 8 GX

Wil je snel verbetering van je conditie? Dan is het intervalprogramma Sprint 8 GX iets voor jou. Binnen dit programma ga je in een kleine groep middels intervaltraining aan de slag:

– intervaltraining om je uithoudingsvermogen effectief te verbeteren

– kracht verbeteren middels grondoefeningen met gewichten op jouw niveau

– flexibiliteitsoefeningen op een fitnessmat

Dus is je doel het verbeteren van het uithoudingsvemogen? Volg dan het Sprint 8 GX programma.

Mocht je niet goed kunnen kiezen? het mooie is dat al deze programma’s binnen je abonnement vallen en dat je ze onbeperkt kunt volgen!

Terug naar beweegprogramma’s

    Gratis Kennismaking