Sport met korting dankzij bedrijfsfitness in Bergen op Zoom

Goed nieuws! Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op jouw sport abonnement. Een gezonde zaak! Ga jij voor Fit worden – Fit blijven, wil je naast het sporten individuele coaching gericht op je leefstijl of werkplek of ga je voor de extra 1 op 1 begeleiding middels personal training?

Nieuwsgierig geworden? Check of je in aanmerking komt voor korting via je werkgever op www.bedrijfsfitnessnederland.nl!

E-gym concept

EGYM is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in. Al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel. Hierdoor doe je binnen 30 minuten een complete workout. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Hier hoort natuurlijk ook een warming up, cardiotraining of specifieke op jouw afgestemde oefeningen en een Cooling down bij. Dat maakt het ‘Fit worden – fit blijven’ programma compleet. Is jouw doel meer gericht op het veranderen of verbeteren van je leefstijl? Dan past mogelijk het ‘Fit en vitaal programma beter’, waarbij extra individuele coaching in het programma is toegevoegd om jou te helpen je doelen te behalen. Of ga je liever voor de wekelijkse 1 op 1 personal training als aanvulling op het ‘fit worden – fit blijven’ programma? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!