‘Ik ben vooral fan van de loopband, waar ik doormiddel van een digitaal scherm kan “verdwalen” in de meest prachtige routes’

Op aanraden van mijn fysiotherapeute Linda, ben ik in februari van dit jaar voor het eerst kennis gaan maken bij Fitboz met de Egym. Ik heb altijd gedacht, dat een sportschool niets voor mij zou zijn: te moeilijk, zwaar, niet motiverend genoeg en bovendien vond ik dat ik al voldoende beweging kreeg (ik rijd paard en maak dagelijks lange wandelingen met mijn hond)… Maar hier bleek het tegendeel waar!

Ik kreeg een uitgebreid Kennismakingsgesprek, word heel goed begeleid (door de lieve dames Tanja en Sophie), mijn medesporters zijn erg vriendelijk én met een leuke app kan je goed je voortgang bijhouden. (mijn bioAge ging van 71 naar 44 jaar). Nog belangrijker is, dat ik het erg leuk vind én steeds beter in mijn vel ga zitten. Ik ben nu ongeveer 3 maanden lid en ga trouw 2 keer per week sporten. Ik ben vooral fan van de loopband, waar ik door middel van een digitaal scherm kan ‘verdwalen’ in de meest prachtige routes in verschillende landen (en ik hoop dat ik binnenkort moeiteloos 5 km kan lopen). Kortom: ik heb totaal geen spijt en kan het echt iedereen aanraden (zowel jong als oud)!

Marit

Nieuwsgierig of Fitboz ook iets voor jouw gezondheid kan betekenen?  Maak vrijblijvend een afspraak en kom eens langs om te zien wat voor jou de mogelijkheden zijn!