‘Er heerst een vertrouwde sfeer, waardoor ik met plezier 2x per week ga sporten’

‘Fitboz is voor mij een goede start. Ik ben iemand die geen afkeer heeft van sporten, maar wel weinig kennis heeft over welke oefening goed is. Hierdoor was de stap om oefeningen te doen bij een normale sportschool voor mij groot. Bij Fitboz nemen ze je helemaal mee in het proces. De apparaten worden automatisch afgesteld op wat jij nodig hebt met hierbij de nodige uitleg. Verder is het een hele fijne plek om te sporten en is iedereen gelijk. Er heerst een fijne vertrouwde sfeer, waardoor ik twee keer per week met plezier ga sporten. Het is een fijne plek voor mensen die fitter willen worden en meer balans willen in hun lichaam, ook voor jonge mensen. Daarbij kan je op de app precies bijhouden wat je allemaal hebt gedaan en zie je per maand groei bij de krachtmetingen. Kortom Fitboz is een dikke aanrader!’

Vera