Hallo,

Mijn naam is Nick Romsom. Samen met mijn familie woon ik in Hoogerheide. Mijn leeftijd is 19 jaar. Op dit moment volg ik de opleiding Sport en Bewegen bij Curio in Roosendaal, tweede leerjaar. Voor dit schooljaar loop ik stage bij Fitboz. Met name het gebruik van egym en de persoonlijke begeleiding trok mij erg aan. Mijn keuze voor Fitboz heb ik ook gemaakt omdat ik in de toekomst door wil leren als fysiotherapeut of richting sport en marketing.

In het verleden heb ik diverse trainingen gegeven bij voetbalverenigingen. Onder andere keeperstraining tot en met de leeftijd van 10 jaar. Later bij het G team. Op dit moment geef ik boks training aan de jeugd en volwassenen. Zelf volg ik gemiddeld 5x per week een boks training. In mijn vrije tijd sport ik veel.

Misschien zie ik u snel bij Fitboz!