hallo allemaal,

Fysiotherapie is in beweging, zo ook bij Fysioboz! We zijn verheugd mede te delen dat we einde van het jaar gaan verhuizen naar het nieuwe gezondheidscentrum in Bergen op Zoom: ‘het Scheldedok’. Daarnaast gaat één van onze collega’s genieten van zijn pensioen. Om deze redenen hebben we dan ook meerdere vacatures. Zit er iets voor jou tussen? Laat het ons dan weten! Dat kan bij Linda (l.tolsma@fysioboz.nl) of Hélène (h.vanlakwijk@fysioboz.nl).

Ben jij die gedreven manueel therapeut (i.o.) of fysiotherapeut en bereid een opleiding te volgen in die richting? Dan is Vacature fysio-manueeltherapeut september 2023 mogelijk voor jou weggelegd! Binnen het gezondheidscentrum ben jij de spil bij patiënten met wervelkolom gerelateerde klachten. Het screenen van acute rugklachten tot aan begeleiding van patiënten met chronische rug en nekpijn, ze komen allemaal voorbij.

Ligt jouw affiniteit bij de patiënten met chronische pijn, chronische vermoeidheid of klachten waarbij psychosociale factoren een grote rol spelen? Dan past de Vacature fysio- psychosomatiek september 2023 mogelijk het beste bij jou. Binnen Fysioboz ben jij als psychosomatisch fysiotherapeut het aanspreekpunt voor patiënten met psychosomatische klachten.

Of zijn de kwetsbare ouderen de doelgroep waar jij blij van wordt! Je gaat samen met onze geriatriefysiotherapeut de geriatriefysiotherapie in de eerste lijn uitvoeren en verder op de kaart zetten. Je werkt vanuit het gezondheidscentrum multidicsiplinair samen. Het bevorderen van zelfredzaamheid van kwetsbare ouderen is een essentieel onderdeel van je werk. Check hier  Vacature fysio-geriatrie fysiotherapeut september 2023.

Ook onze collega bekkenfysiotherapie zou er graag een collega bij krijgen om in de groeiende vraag te voorzien. Naast een collega bekkenfysiotherapie ga je ook samenwerken met een een kinderbekkenfysiotherapeut en natuurlijk ook met de andere specialisaties binnen Fysioboz. Benieuwd? Bekijk hier de Vacature bekkenfysiotherapeut september 2023

Al onze collega’s kunnen natuurlijk hun werk alleen maar goed uitvoeren met de juiste ondersteuning. Daarom zijn we tevens op zoek naar een managementassistent / secretaresse die onze fysiotherapeuten ondersteund in alle administratieve processen. Ben jij die duizendpoot die de patiënten als eerste te woord staat en ook nog eens goed met cijfertjes? Dan ben jij degene die we zoeken! Kijk dan zeker even naar de vacature Vacature secretaresse of managementassistent 2023 sept.

Mocht je nog niet gespecialiseerd zijn, maar ben je wel gemotiveerd om een opleiding te gaan doen, kom dan zeker ook even een bakje koffie doen!

Vacature fysio-manueeltherapeut september 2023

Vacature fysio- psychosomatiek september 2023

Vacature fysio-geriatrie fysiotherapeut september 2023

Vacature bekkenfysiotherapeut september 2023

Vacature secretaresse of managementassistent 2023 sept